Haku

Raatteen Portti pysäyttää miettimään talvisodan ratkaisuhetkiä. Raatteen Portin talvisotanäyttely kertoo sotatoimien lisäksi suomussalmelaisten arjesta ennen sotaa ja sodan jälkeen. Hurmaava, vanhan ajan tyyliin sisustettu Kanttiini Päämaja ja sen munkkikahvit karistavat synkät sotatunnelmat mielestä. Raatteen Portti on avoinna touko–syyskuussa ja muina aikoina tilauksesta ryhmille. Majatalo Karhun Pesää käytetään ympärivuotisesti majoittumis- ja juhlatilana. Lisäksi tarjoamme karhujen katselua.


Raatteentie 2, 89800 SUOMUSSALMI
Tel. + 358 400 892 192 / +358 400 868 301 | info@raatteenportti.fi

www.raatteenportti.fi

Raatteentie


Raatteentie on yksi Suomen tunnetuimmista taistelupaikoista. Museotien varrella on edelleen nähtävissä puolustuslinjoja, joilla käytiin ankaria taisteluja talvisodan aikaan.

Talvisotamuseo


Vuonna 2014 uudistettu näyttely kertoo kattavasti talvisodan tapahtumista. Näyttelyssä kiertämisen lisäksi kannattaa katsoa 14 minuutin mittainen dokumenttifilmi.

Kanttiini Päämaja


Kanttiini Päämaja on avoinna Talvisotamuseon aukioloaikojen mukaan. Kanttiinin suositut munkit valmistetaan paikan päällä. Lounasta tarjotaan heinäkuussa päivittäin, ja muinakin aikoina ruokailu onnistuu ryhmille tilauksesta.

Majatalo Karhun Pesä


Ympärivuotisesti käytössä olevassa Majatalo Karhun Pesässä on petipaikat 16 henkilölle. Tilat sopivat esimerkiksi juhlien järjestämiseen. Kesteillä tarvittavat ruokailupalvelut voi tilata Raatteen Portista.

Matkamuistot


Kanttiini Päämajan matkamuistomyymälästa voit ostaa kotiinviemisiksi muun muassa käytettyä SA-tavaraa, sotakirjallisuutta, T-paitoja ja paikallisten tekemiä käsitöitä.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.