Haku

Ruhtinansalmen kylätalolla palveleva pitopalvelu kestitsee niin juhlaväen kuin lomailijat. Merja Karjalainen kattaa pitopöytään maukasta ja terveellistä kotiruokaa sekä räätälöidyt kokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan. Ruokailut on mahdollista toteuttaa kylätalolla tai asiakkaan omissa tiloissa. Lisäksi pitopalvelu vuokraa ympärivuotisesti Ahonrannan mökkiä Ruhtinansalmen järvimaisemissa.


Juntusrannantie 623, 89920 Ruhtinansalmi
Tel. + 358 40 5769057 | jaanamerja@gmail.com

www.merjakieppi.fi/

Pitopalvelu


Pitopalvelu Merja.Kieppi tekee kattauksen ruokaherkkuineen lomahuoneistoon tai vaikkapa piknikliinalle luonnon helmaan. Tilaus pyydetään tekemään vähintään vuorokautta ennen.

Opastukset ja retket


Merja Karjalainen lähtee mielellään oppaaksi sienestys-, marjastus- ja villiyrttiretkille. Tilauksesta asiakkaita viedään myös kalastus- ja jahtireissuille.

Ruokakurssit


Ruokakursseilla perehdytään erilaisiin teemoihin, kuten kasvisruokaan tai etnisiin keittiöihin. Kurssit on mahdollista toteuttaa Ruhtinansalmen kylätalolla tai asiakkaan omissa tiloissa.

Majoitus


Lamellihirsistä Ahonranta-mökkiä vuokrataan 2+5 hengelle. Mökki on varattavissa Lomarenkaan kautta kohdenumerolla 6965. Ahonranta sijaitsee 35 kilometrin päässä Hossan kansallispuistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.