Haku

Kiannan kelkka- ja kalaetappi majoittaa niin suuria ryhmiä kuin yksittäisiä matkailijoita. Kolme majoituskohdetta eri puolilla Suomussalmea soveltuvat myös kokous- ja juhlatiloiksi. Kiannanniemellä on majoituspalveluiden lisäksi safaritarjontaa ja välinevuokrausta. Kelkkailijoille Kiannanniemi on loistava lähtöpaikka sekä omatoimisille retkille että ohjatuille safareille. Pihasta lähtevää kelkkareittiä pitkin voi ajaa vierailulle vaikkapa Hossaan tai Raatteen Porttiin.


Kiannanniemi, 89740 Suomussalmi
Tel. + 358 44 0996431 | veikka.juntunen@gmail.com


Majoitus


Kiannanniemen, Sakaran ja Saarenkylän ryhmämajoitustilat sopivat jopa 50 hengen porukoille. Pienempiä asuntoja vuokrataan myös yksittäisille matkailijoille.

Ohjatut safarit


Kiannan kelkka- ja kalaetappi järjestää laadukkaita kelkkasafareita kaikentasoisille harrastajille. Ajamiseen on mahdollista saada opetustunteja tilauksesta. Opastettuja retkiä järjestetään myös lumikenkäilijöille ja pilkkijöille.

Välinevuokraus


Kiannanniemellä vuokrataan muun muassa moottorikelkkoja, suksia, lumikenkiä ja fatbike-pyöriä. Välinevuokraamon palveluita voivat hyödyntää muutkin kuin Kiannan kelkka- ja kalaetapin majoitusasiakkaat.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.