Haku

Muinainen Hossa

Hossassa asuttiin jo kivikaudella ja mystinen muinaisuuden henki on läsnä alueella edelleenkin. Olet yhtä lähellä luontoa kuin esi-isämmekin. Souda, kalasta, vaella ja nauti luonnon rauhasta tulilla ja kuuntele kun luonto puhuu sinulle. Tilauksesta myös Hossan muinaisuudesta kertovat opastetut retket, ohjelmat, majoitukset ja eräruokailut ryhmille.

Shamaanin merkki

Muinaiset tarinat ja aidot vanhat esineet johdattavat kiehtovaan Hossan historiaan. Shamaanin merkin kulttuuripainotteinen aikamatka vie aina kivikauden ja Kalevalan tunnelmiin. Hossan historia, mystiikka ja luonto ovat vahvasti läsnä The Spirit of Hossan ohjelmallisessa tarinatuokiossa. Kaiken kruunaa yhdessä tehty perinteinen eräruoka. Shamaanin merkki -ohjelmapalvelu vain ennakkotilauksesta.

Ruokailu- ja ohjelmapalvelut

Hossa henkii muinaisuutta ja historiaa. Spirit of Hossa tarjoaa ruokailu-, majoitus- ja ohjelmapalveluja luonnonkauniin Hossan maisemissa. Istu nuotiolla ja ihaile kauniita rantoja ja kirkkaita vesiä. Tilauksesta voit ryhminesi viettää vaikka yön aidossa suomalaisessa sotilasteltassa. Spirit of Hossa tarjoaa myös eräruokapalveluja maastossa. Koe, näe ja maista Hossa niin kun esi-isämme 10.000 vuotta sitten! Kaikki palvelut vain ennakkotilauksesta.

Facebook-sivuiltamme löydät tiedot tapahtumistamme.

Palveluja tarjoavat yritykset


Yksityinen: The Spirit of Hossa

Muinainen Hossa, Eräruoka, Majoitus


Lue lisää