Haku

Kun katsoo metsänkuningasta ihan lähietäisyydeltä, se jää ikuisesti mieleen. Martinselkosen Eräkeskuksen kojuilla tämä ainutlaatuinen kokemus on mahdollista saada turvallisesti karhujen omassa elinympäristössä. Luonnonkuvausretkillä kuvataan muun muassa karhuja (myös pentuja), ahmoja, teeriä, metsoja ja petolintuja. Suosittu täyden palvelun erämatkailutila sijaitsee Martinselkosen luonnonsuojelualueen äärellä. Ympärivuotisten luontoelämyksien lisäksi Martinselkosen Eräkeskus tunnetaan laadukkaista majoitus- ja ruokailupalveluista.


Pirttivaarantie 131, 89920 Ruhtinansalmi
Tel. 08 736 160 | sales@martinselkonen.fi

www.martinselkonen.fi

Karhunkatselu ja luonnonkuvaaminen


Martinselkosen Eräkeskuksella on toteutettu karhunkatselu- ja kuvausretkiä vuodesta 1996 lähtien. Kuvauspaikat on suunniteltu yhteystyössä ammattikuvaajien kanssa. Retket ovat opastettuja.

Majoitus


Martinselkosen Eräkeskuksessa voi majoittua viihtyisissä huoneissa, huoneistoissa ja mökissä. Huoneissa majoitutaan lakanapedeissä, ja huoneissa on omat vessat ja suihkut.

Ruokailut


Paikallisia raaka-aineita hyödyntävät ruokailut saa tilauksesta. Olut- ja viinioikeudet.

Saunat


Martinselkosen Eräkeskuksessa voi saunoa perinteisessä savusaunassa tai vuonna 2017 valmistuneessa rantasaunassa.

Retket


Kesällä veneretket vievät matkailijat keskelle kauniita erämaan järvimaisemia. Talvella järjestetään fatbike-safareita, lumikenkäretkiä, pilkkimistä ja hiihtoa. Syksyllä laajat erämaa-alueet kutsuvat marjastamaan, vaeltamaan ja metsästämään.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.