Haku

Loma-Hossan hirsimökit tarjoavat Hossan luontoa parhaimmillaan, ne sijaitsevat omilla rantatonteilla. Mökkimajoittujat nauttivat oman saunan ja takan lämmöstä sekä souturetkistä Hossan kirkkailla vesillä. Rajakartano tarjoaa isommallekin porukalle oivallisen tukikohdan, lähditpä patikoimaan, pyöräilemään, melomaan tai hiihtämään. Kylpynautintoja saat lisää savusaunasta tai paljusta, tilaatpa ne erikseen tai yhdessä. Ateriatkin hoituvat tilauksesta ryhmille! Koe myös sauna, savusauna ja palju tähtitaivaan alla.


Hossantie 273, 89920 Ruhtinansalmi
08 732 329 | majoitus@loma-hossa.fi

www.loma-hossa.fi

Mökit


Hirsimökeissä majoittuvat nauttivat omasta rauhasta. Jokaisella mökillä on oma ranta ja oma vene. Mökeiltämme Hossan kansallispuistoon on matkaa 1-4 kilometriä.

Rajakartano


Kolme huoneistoamme ja päärakennus sijaitsee Hossalahden hiekkaisella rannalla. Kaunista Hossan harjua pitkin pääsee kätevästi kansallispuisto alueelle pyöräillen tai kävellen.

Savusauna ja palju


Hossanjärvellä, Rajakartanon rannassa sijaitsevat savusauna ja palju lämmitetään tilauksesta.

Avanto


Talvisin kylpynautintoja lisää pulahdus avantoon. Rajakartanon rantaan tehtävä avanto on ainoastaan Rajakartanon asiakkaiden ja rantasaunalla saunovien käytössä.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.