Haku

Hossanportilla Perangassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä voit majoittua mökeissä, caravanalueella, omassa teltassa tai Tentsile puumajoitteessa. Monipuoliset harrastemahdollisuudet ja loistava sijainti – kaksi kilometriä 5-tieltä ja 4 kilometriä Hossan kansallispuistosta! Hossan kylällä Wild Eco Camp Seipiniemi toimii reissumiehen tai reissunaisen elämyksellisenä rentoutumispaikkana. Välinevuokrausta kahdesta toimipisteestä Hossanportista ja Wild Eco Camp Seipiniemestä. Tehokkaita Fatbikeja-, kajakkeja-, laadukkaita suplautoja ja veneitä.


Selkoskyläntie 19, 89920 Ruhtinansalmi
050 537 7567 | info@hossanportti.fi

www.hossanportti.fi

Tentsile Elämysmajoitus


Hossanportilla Perangassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä voit majoittua mökeissä, caravanalueella, omassa teltassa tai Tentsile puumajoitteessa. Monipuoliset harrastemahdollisuudet ja loistava sijainti - kaksi kilometriä 5-tieltä ja 4 kilometriä Hossan kansallispuistosta! Hossan kylällä Wild Eco Camp Seipiniemi toimii reissumiehen tai reissunaisen elämyksellisenä rentoutumispaikkana

Hossanportti Caravan


Leirintäalueella on caravanpaikkoja mäntykankaalla, osassa paikoista avautuu näkymä Hietasen järvelle. Sähköistettyjä paikkoja on yhteensä 8 kpl. Paikan voi varata ja maksaa kätevästi verkkokaupastamme. Alueella on myös kemiallisen wc:n tyhjennysmahdollisuus ja asiakkaidemme käytettävissä olevat wc- ja suihkutilat. Yhteisessä keittiötilassa caravanalueen vieressä voi pestä omia astioita, laittaa ruokaa tai pestä pyykkiä. Maksullisen pyykkivuoron voi varata verkkokaupasta tai vastaanotosta.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.