Haku

Kesyt porot ottavat Hossan Poropuistossa vierailevat vastaan jo pihatiellä. Rapsutuksista nauttivat porot käyskentelevät kesäaikaan luontaisesti niemessä sijaitsevan tilan pihapiirissä. Talvella poroihin tutustuminen ja poroajelut ovat mahdollisia tilauksesta. Hossan Poropuiston kotahenkinen kahvila-ravintola ja sen keskellä oleva elävä tuli luovat tunnelmaa ruokailuhetkiin. Tilausravintolassa tarjoillaan herkullisia poroannoksia moneen makuun.


Mäntyniementie 10, 89920 RUHTINANSALMI
Tel. +358 40 7559 834 | info@hossanporopuisto.fi

www.hossanporopuisto.fi

Majoitus


Samassa pihapiirissä Poropuiston kanssa on tilava Lomatalo Mäntyniemi. Talo sijaitsee ihan kansallispuiston kupeessa Poikkeusjärven rannalla, ihan niemen kärjessä. Tästä pääsee kävellen kansallispuistoon.
Talossa iso olohuone, kolme makuuhuonetta, keittiö, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. Yht 120 neliötä.

À la carte


À la carte -listalle on poimittu Hossan maukkaimmat pororeseptit. À la carte -ruokailu on mahdollista saada ympärivuotisesti tilauksesta. Tilaus pyydetään tekemään edellisenä päivänä.

Lounas


Kesäsesongin aikaan Hossan Poropuistossa tarjotaan lounasta. Pororuokiin erikoistunut lounas katetaan tunnelmalliseen ravintolaan nuotion äärelle.

Kahvila-ravintola


Hossan Poropuiston kahvila-ravintola on avoinna ympärivuotisesti. 40-paikkainen kahvila-ravintola palveluineen sopii mainiosti myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Porotilavierailut


Hossan Poropuisto järjestää ohjelmallisia porotilavierailuja. Uusia elämyksiä saa esimerkiksi poroajeluilta, taakkapororetkiltä ja vastasyntyneiden vasojen kuvausretkiltä.

Matkamuistot


Hossan Poropuistosta voit ostaa kotiinviemisiksi poroaiheisia matkamuistoja ja talven pakkasissa lämmittäviä käsitöitä. Valikoimassa on myös herkullisia poronlihatuotteita.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.