Haku

Kansainvälisten asiakkaiden suosima Hossan Lomakeskus uudistuu parhaillaan. Osa uuden hotellin huoneista valmistuu joulukuussa, ja kaikki 25 hotellihuonetta ovat käytössä kesäkuusta 2017 alkaen. Myös uusi suuri sauna on kylpyvalmiudessa ensi kesänä. Talvisin Hossan Lomakeskus palveluineen on pääsääntöisesti viikon lomalle saapuvien kansainvälisten asiakkaiden käytössä.


Hossantie 278 A, 89920 Ruhtinansalmi
Tel. +358 8 732 322 | info@hossanlomakeskus.com

www.hossanlomakeskus.com

Mökit


Järvenrannassa sijaitsevat mökit ovat kesällä kaikkien vuokrattavissa. Talvisin mökkimajoitus on varattu Hossan Lomakeskuksen kansainvälisille ryhmille.

Hotelli


Uuteen hotelliin tulee 25 hotellihuonetta, jotka ovat 2 ja 3 hengen huoneita. Hotellihuoneissa ihastellaan isoista ikkunoista järvimaisemaa. Talvisin hotelli on pääsääntöisesti kansainvälisten asiakkaiden käytössä.

Ravintola


Hossan Lomakeskuksen uudistuva ravintola avataan kaikille asiakkaille 15. kesäkuuta 2017. Talvesta alkukesään (4.12.2016–15.6.2017) hotellin baari on iltaisin avoinna kaikille.

Välineiden vuokraus


Hossan Lomakeskus vuokraa esimerkiksi kanootteja, kajakkeja, maastopyöriä, kalastusvälineitä, moottorivenettä, suksia ja lumikenkiä. Vuokraus on ensisijaisesti Hossan Lomakeskuksen asiakkaille, joten muiden asiakkaiden tulee kysyä varusteiden saatavuutta ensin soittamalla.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.