Haku

Kansainvälinen tiimimme toivottaa sinut tervetulleeksi tekemään sinusta ainutlaatuisen seikkailun aivan Suomen sydämessä.
Hostellissa on 25 ecolodge-huonetta ja 7 Mökit (perinteinen suomalainen lomamökki) ja yhteiset tilat, joihin kuuluvat baari, ruokasali, ystävällinen oleskelutila, jossa on rajoittamaton kuumien juomien alue, sekä alueella oleva sauna. Tarjoamme myös ulkoilma-aktiviteetteja kesällä ja talvella.

Meidän tunnetaan myös nimella Camp Norwide.


Hossantie 278 A, 89920 Ruhtinansalmi
Tel. +358 8 732 322 | info@hossanlomakeskus.com

www.hossanlomakeskus.com

Mökit


Järvenrannassa sijaitsevat mökit ovat kesällä kaikkien vuokrattavissa. Talvisin mökkimajoitus on varattu Hossan Lomakeskuksen kansainvälisille ryhmille.

Hotelli


Uudessa hotellissamme on 25 hotellihuonetta, jotka ovat 2 ja 3 hengen huoneita. Hotellihuoneissa ihastellaan isoista ikkunoista järvimaisemaa. Talvisin hotelli on pääsääntöisesti kansainvälisten asiakkaiden käytössä.

Ravintola


Hossan Lomakeskuksen uudistuva ravintola on avattu kaikille asiakkaille. Ravintola tilaa kuuluvat baari, ruokasali, ystävällinen oleskelutila.

Välineiden vuokraus


Hossan Lomakeskus vuokraa esimerkiksi kanootteja, kajakkeja, maastopyöriä, kalastusvälineitä, moottorivenettä, suksia ja lumikenkiä. Vuokraus on ensisijaisesti Hossan Lomakeskuksen asiakkaille, joten muiden asiakkaiden tulee kysyä varusteiden saatavuutta ensin soittamalla.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.