Haku

Beautiful beach

Maija ja Lenny toivottavat matkailijat lemmikkeineen tervetulleiksi Camping Hossan Lumoon! Suomalais-irlantilaisen perheyrityksen mökeissä majoitutaan ympärivuotisesti. Karavaanareiden palvelut ovat käytettävissä sulan maan aikaan, samoin pienet nostalgiset leirintämökit. Matalapohjainen, lapsiystävällinen hiekkaranta on Camping Hossan Lumon helmi. Leirintäalueella palvelee kesäisin alueen ainoa kauppa. Vihreät arvot näkyvät vahvasti Camping Hossan Lumon arjessa: kaikki jätteet kierrätetään ja pesuaineiksi on valittu ekologiset tuotteet.

Varaa mökkimajoituksesi kätevästi Hossan Lumon varausjärjestelmän kautta: www.hossanlumo.fi

 


Lumontie 3, 89920 Ruhtinansalmi Finland
+358 (0)500 166377 | info@hossanlumo.fi

www.hossanlumo.fi

Mökkimajoitus


Camping Hossan Lumon 11 mökistä yhdeksässä voi majoittua ympärivuotisesti. Talviasuttava rannassa sijaitseva hirsimökki on allergisillekin sopiva. Keväällä 2017 valmistunut hirsimökki on soveltuva myös pyörätuolilla liikkuville. Varaa mökkimajoituksesi kätevästi Hossan Lumon varausjärjestelmän kautta:
www.hossanlumo.fi

Leirintäalue


Sulan maan aikaan avoinna olevalla leirintäalueella on 32 sähköliitäntäpaikkaa. Huoltorakennuksesta löytyvät WC:t ja suihkut sekä tilat ruoanvalmistukseen, ruokailuun ja pyykinpesuun. Rantasaunan yleiset vuorot ovat käytössä maksutta. Saunan voi vuokrata yksityiskäyttöön yleisten vuorojen ulkopuolella.

Rantasauna


Alueellamme majoittuvat pääsevät nauttimaan vuonna 2018 valmistuneiden rantasaunojemme pehmoisista löylyistä majoituksen hintaan sisältyvillä yhteisvuoroilla (kesäaika) tai vuokraamalla saunan yksityiskäyttöön.

Uimaranta


Matalapohjainen hiekkaranta soveltuu erityisen hyvin lasten uimahetkiin. Camping Hossan Lumon rantamaisemissa voi nauttia kesäillasta grillikatoksessa istuskellen.

Kesäkauppa ja kahvila


Hossan ydinalueen ainoa kauppa palvelee Camping Hossan Lumossa huhtikuusta lokakuun loppuun. Kaupan yhteydessä on anniskeluoikeuksin toimiva kahvila.

Fatbike


Hossan Lumosta voit vuokrata fat biken sekä talvi- että kesäkäyttöön. Meiltä löytyy viisi Trek Farley 5 -merkkistä pyörää.

SUP-laudat, veneet ja kanootit


Hossanlahti sopii erittäin hyvin SUP-lautailun kokeiluun. Camping Hossan Lumo vuokraa SUP-lautoja sekä kajakkeja, kanootteja ja soutuveneitä vesillä liikkumiseen.

Liukulumikenkäily


Suksien ja lumikenkien ominaisuuksia yhdistävillä liukulumikengällä liikut ketterästi umpihangessakin. Camping Hossan Lumossa on vuokrattavana neljä paria liukulumikenkiä.

Pihapelit ja leikkipaikka


Camping Hossan Lumon asiakkaat saavat ulkopelejä käyttöönsä panttia vastaan. Pikkulapset viihtyvät leirintäalueen leikkipuistossa. Lainattavat lautapelit sopivat sadepäivien ratoksi.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.