Haku

Vietä rento loma Arolassa maaseudun ja erämaiden elämänmenoon ihastuen. Kesäisin vasikat kirmailevat pihapiirin laitumilla. Arolan tontin reunalta alkava erämaa, Martinselkosen luonnonsuojelualue, jatkuu pitkälle itään. Talvisodan historia ja rajaseudun tunnelma ovat Arolassa vahvasti läsnä, onhan valtakunnan raja vain 2 kilometrin päässä. Karhusafarilla näet erämaassa asuvien karhujen elämää hyvinkin läheltä mutta turvallisesti hirsimajan suojista. Oman maatilan sekä lähimetsien ja -vesistöjen antimet luovat perustan Arolan ruokailuihin.


Arolantie 5, 89920 Ruhtinansalmi
Tel. + 358 50 5189775 | info@arolabear.fi

www.arolabear.fi

Majoitus


Arolan tilalla majoitutaan laadukkaissa tiloissa mökissä, huoneistoissa ja huoneissa. Erämaakämppä tarjoaa luonnonrauhaa ilman mukavuuksia. Majoitukseen on mahdollista yhdistää puolihoito.

Pitopalvelu


Suuret ja pienet juhlat sekä pitopöytää kaipaavat tilaisuudet onnistuvat Arolan kautta. Pitopalvelu palvelee ympäri Suomussalmea.

Karhun katselu- ja kuvaussafarit


Arolan tilan karhusafarit ovat keränneet kiitosta niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltä asiakkailta. Safareita järjestetään huhtikuun puolivälistä elokuun puoleenväliin. Safareilla näkee usein myös kotkia ja ahmakin käy vieraisilla.

Opastetut retket


Maisemat vaihtuvat tarinoivan oppaan johdolla kanootilla, pyörällä tai suksilla matkaa taittaen. Arolan väki vie tilauksesta myös kalastus- ja metsästysretkille. Talvisotaretkillä opas kertoo Juntusrannan sodanaikaisista tapahtumista autenttisilla paikoilla.

Välineiden vuokraus


Rajaseutuun tutustuminen onnistuu parhaiten kesäisin pyörällä tai kanootilla sekä talvisin suksilla. Omien välineiden puuttuessa niitä voi vuokrata Arolasta.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.