Haku

Hossan luontokeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman retkeily- ja matkailupalveluita. Mökit ja savottakämpät antavat kotoisan yösijan ympärivuotisesti. Karhunkainalon leirintäalue on avoinna karavaanareille maalis–lokakuussa. Suosittu luontokeskuksen näyttely, kahvila-ravintola ovat avoinna ympäri vuoden. Hossan luontokeskuksessa palvelut tuottaa Experience KL Oy.


Jatkonsalmentie 6, 89920 RUHTINANSALMI
Tel. +358 50 384 4692 | hossa@retkeilykeskus.fi

www.hossa-kylmaluoma.fi

Majoitus


Luontokeskuksen mökit soveltuvat ympärivuotiseen majoittumiseen. Suurimpaan savottakämppään mahtuu jopa 30 henkeä. Leirintäalue palveluineen on avoinna maalis–lokakuussa.

Kahvila-ravintola


Kahvila-ravintola on avoinna maalis–lokakuussa, tilauksesta muulloinkin. Kesällä lounaspöytä katetaan päivittäin. Kahvila-ravintolasta on ostettavissa myös peruselintarvikkeita.

Ohjelmapalvelut ja välinevuokraus


Hossan luontokeskus toteuttaa räätälöityjä ohjelmapalveluja ja maastoruokailua tilauksesta. Omatoimiseen retkeilyyn on vuokrattavana veneitä, kanootteja, kajakkeja sekä retkeily- ja kalastusvälineitä.

Kokoustilat


Kokousten järjestäminen sujuu jouhevasti luontokeskuksen nykytekniikalla varustetuissa kokoustiloissa, jotka uudistetaan käynnissä olevan remontin yhteydessä. Lisäksi savottakämppä Pääpirtti soveltuu hyvin kokous- ja tiimityökohteeksi.

Näyttely


Hossan kansallispuiston luontoa ja kulttuuria esittelevä näyttely avautuu keväällä 2017. Metsähallitus uudistaa näyttelyn kansallispuiston avajaisten kunniaksi.

Luvat, kartat ja avaimet


Maaliskuussa avautuvasta luontokeskuksesta on ostettavissa kalastuslupia sekä alueen karttoja ja oppaita. Luontokeskus välittää avaimet Hossan retkeilyalueella sijaitseviin Metsähallituksen kämppiin sekä Seipiniemen leirialueelle.

Matkamuistot


Hossan luontokeskuksesta voit ostaa Hossa- ja luontoaiheisia tuotteita, kuten kirjoja, kortteja, kalastustarvikkeita ja tekstiilejä.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.