Haku

Kesän rennoin vesiharrastus on helppo aloittaa SUP-ohjaaja Teija Mäkisen seurassa. SUP-laudalla lipuminen on yllättävän helppoa, ja meloja kastuu vain harvoin. Myös Hossan maisemat saavat täysin uuden ulottuvuuden, kun niitä ihailee vesillä meloen. SUP-kurssit soveltuvat ensikertalaisille: osallistujilta edellytetään ainoastaan 12 vuoden ikää ja uimataitoa. Retkille ovat tervetulleita kaikki lajia jo kokeilleet tai alkeiskurssin käyneet.


Hossantie 278 B, 89920 Ruhtinansalmi
Tel. + 358 40 358 6609 | info@lazydogsup.fi


Alkeiskurssit


Lazydog SUPin alkeiskursseilla perehdytään SUP-lautailun alkeisiin, kuten melonnan perustekniikkaan ja välineistöön. Kurssin kruunaa pikkuretki suppaillen Hossan viehättävissä maisemissa.

Retket


SUP-retki voi olla tehokasta kuntoilua tai rentoa melomista esimerkiksi Värikallion äärelle. Retkiä toteutetaan niin opastuksen kera kuin luonnon hiljaisuutta aistien.

Yksityistunnit


Henkilökohtaiset ja ryhmien yksityistunnit räätälöidään asiakaskohtaisesti. Yksityistunti antaa hyvän tuntuman lajin harrastamiseen omatoimisesti.

SUP-Bussi


Lazydog SUP palvelee veikeässä SUP-bussissa Hossan Lumon kesäkaupan luona. Kursseja ja retkiä voi varata myös kotisivujen varausjärjestelmän kautta.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.