Haku

70 huoneen Kylpylähotelli Kiannon Kuohuihin mahtuu majoittumaan suurempikin porukka. Runsas buffet-aamiainen sekä virkistyskylpylän käyttö kuuluvat tasokkaan majoituksen hintaan. Hotellin tiloissa voi myös kokeilla golfsimulaattoria, hikoilla kuntosalilla ja nauttia fysikaalisista hoidoista. Kiannon Kuohujen 250-paikkaisesta ravintolasta avautuu kaunis näkymä jokimaisemiin. Iltaisin ravintolassa nautitaan à la carte -annoksia ja juomia. Monikäyttöiset ravintola- ja kokoustilat soveltuvat mainiosti esimerkiksi perhejuhlien tai pikkujoulujen järjestämiseen.


Jalonkatu 1, 89600 Suomussalmi
Tel. +358 8 710 770 | hotelli@kiannonkuohut.fi

www.kiannonkuohut.fi

Kylpyjä ja hoidot


Uudistetun kylpylän altaissa ja saunoissa virkistys on taattu. Saman katon alla palvelevasta fysikaalisesta hoitolaitoksesta saa varauksesta fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja.

Ravintola


Runsas buffet-aamiainen katetaan ravintolasaliin. Á la carte -ravintola on avoinna iltaisin: talvella maanantaista lauantaihin ja kesällä päivittäin (poikkeuksena juhlapyhät).

Hotelli


Hotellissa on 1–4 hengen huoneita sekä luksusta lomaan tuovat kaksi sviittiä saunoineen. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Osaan huoneista voi majoittua lemmikin kanssa.

Juhla- ja kokoustilat


250-paikkainen viihtyisä ravintola on jaettavissa pienempiin tiloihin esimerkiksi juhlia tai yritystilaisuuksia varten. Hyvään juhlaan kuuluvat myös ravintolapalvelut tarjoiluineen.

Matkamuistot


Kylpylähotelli Kiannon Kuohujen vastaanotosta voit ostaa pieniä Suomussalmi-aiheisia tuliaisia.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.