Haku

Maija ja Lenny toivottavat matkailijat lemmikkeineen tervetulleiksi Camping Hossan Lumoon! Suomalais-irlantilaisen perheyrityksen mökeissä majoitutaan ympärivuotisesti. Karavaanareiden palvelut ovat käytettävissä sulan maan aikaan, samoin pienet nostalgiset leirintämökit. Matalapohjainen, lapsiystävällinen hiekkaranta on Camping Hossan Lumon helmi. Leirintäalueella palvelee kesäisin alueen ainoa kauppa. Vihreät arvot näkyvät vahvasti Camping Hossan Lumon arjessa: kaikki jätteet kierrätetään ja pesuaineiksi on valittu ekologiset tuotteet.

Varaa mökkimajoituksesi kätevästi Hossan Lumon varausjärjestelmän kautta: www.hossanlumo.fi

 


Lumontie 3, 89920 Ruhtinansalmi Finland
+358 (0)500 166377 | info@hossanlumo.fi

www.hossanlumo.fi

Mökkimajoitus


Camping Hossan Lumon 11 mökistä neljässä voi majoittua ympärivuotisesti. Talviasuttava rannassa sijaitseva hirsimökki on allergisillekin sopiva. Keväällä 2017 valmistunut hirsimökki on soveltuva myös pyörätuolilla liikkuville. Varaa mökkimajoituksesi kätevästi Hossan Lumon varausjärjestelmän kautta: www.hossanlumo.fi

Leirintäalue


Sulan maan aikaan avoinna olevalla leirintäalueella on 28 sähköliitäntäpaikkaa. Huoltorakennuksesta löytyvät WC:t ja suihkut sekä tilat ruoanvalmistukseen, ruokailuun ja pyykinpesuun. Rantasaunan yleiset vuorot (klo 17-19.30) ovat käytössä maksutta. Saunan voi vuokrata yksityiskäyttöön yleisten vuorojen ulkopuolella.

Uimaranta


Matalapohjainen hiekkaranta soveltuu erityisen hyvin lasten uimahetkiin. Camping Hossan Lumon rantamaisemissa voi nauttia kesäillasta grillikatoksessa istuskellen.

Kesäkauppa ja kahvila


Hossan ydinalueen ainoa kauppa palvelee Camping Hossan Lumossa huhtikuusta lokakuulle. Kaupan yhteydessä on keskiolutoikeuksin toimiva kahvila.

Camping Hossan Lumo

SUP-laudat, veneet ja kanootit


Hossanlahti sopii erittäin hyvin SUP-lautailun kokeiluun. Camping Hossan Lumo vuokraa SUP-lautoja sekä kajakkeja, kanootteja ja soutuveneitä vesillä liikkumiseen.

Liukulumikenkäily


Suksien ja lumikenkien ominaisuuksia yhdistävillä liukulumikengällä liikut ketterästi umpihangessakin. Camping Hossan Lumossa on vuokrattavana kaksi paria liukulumikenkiä.

Pihapelit ja leikkipaikka


Camping Hossan Lumon asiakkaat saavat ulkopelejä käyttöönsä panttia vastaan. Pikkulapset viihtyvät leirintäalueen leikkipuistossa. Lainattavat lautapelit sopivat sadepäivien ratoksi.

Rantasauna


Leirintäalueelle valmistuu uusi rantasauna kesällä 2018. Alueellamme leiriytyville sekä saunattomien mökkien asukkaille on tarjolla maksuttomat, yhteiset vuorot joka päivä ja näiden aikojen ulkopuolella saunan voi vuokrata yksityiskäyttöön.

Fat bike


Hossan Lumosta voit vuokrata fat biken sekä talvi- että kesäkäyttöön.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.