Haku

Maija ja Lenny toivottavat matkailijat lemmikkeineen tervetulleiksi Camping Hossan Lumoon! Suomalais-irlantilaisen perheyrityksen mökeissä majoitutaan ympärivuotisesti. Karavaanareiden palvelut ovat käytettävissä sulan maan aikaan, samoin pienet nostalgiset leirintämökit. Matalapohjainen, lapsiystävällinen hiekkaranta on Camping Hossan Lumon helmi. Leirintäalueella palvelee kesäisin alueen ainoa kauppa. Vihreät arvot näkyvät vahvasti Camping Hossan Lumon arjessa: kaikki jätteet kierrätetään ja pesuaineiksi on valittu ekologiset tuotteet.

Varaa mökkimajoituksesi kätevästi Hossan Lumon varausjärjestelmän kautta: www.hossanlumo.fi

 


Hossantie 278 B 89920 Ruhtinansalmi Finland
+358 (0)500 166377 | info@hossanlumo.fi

www.hossanlumo.fi

Mökkimajoitus


Camping Hossan Lumon 10 mökistä neljässä voi majoittua ympärivuotisesti. Talviasuttava hirsimökki on allergisillekin sopiva. Joulun 2016 tienoilla valmistuva toinen hirsimökki sopii myös allergisille ja pyörätuolilla liikkuville. Varaa mökkimajoituksesi kätevästi Hossan Lumon varausjärjestelmän kautta: www.hossanlumo.fi

Leirintäalue


Sulan maan aikaan avoinna olevalla leirintäalueella on 28 sähköliitäntäpaikkaa. Huoltorakennuksesta löytyvät WC:t ja suihkut sekä tilat ruoanvalmistukseen, ruokailuun ja pyykinpesuun.

Uimaranta


Matalapohjainen hiekkaranta soveltuu erityisen hyvin lasten uimahetkiin. Camping Hossan Lumon rantamaisemissa voi nauttia kesäillasta grillikatoksessa istuskellen.

Kesäkauppa ja kahvila


Hossan ydinalueen ainoa kauppa palvelee Camping Hossan Lumossa huhtikuusta lokakuulle. Kaupan yhteydessä on keskiolutoikeuksin toimiva kahvila.

Camping Hossan Lumo

SUP-laudat, veneet ja kanootit


Hossanlahti sopii erittäin hyvin SUP-lautailun kokeiluun. Camping Hossan Lumo vuokraa SUP-lautoja sekä kajakkeja, kanootteja ja soutuveneitä vesillä liikkumiseen.

Liukulumikenkäily


Suksien ja lumikenkien ominaisuuksia yhdistävillä liukulumikengällä liikut ketterästi umpihangessakin. Camping Hossan Lumossa on vuokrattavana kaksi paria liukulumikenkiä.

Pihapelit ja leikkipaikka


Camping Hossan Lumon asiakkaat saavat ulkopelejä käyttöönsä panttia vastaan. Pikkulapset viihtyvät leirintäalueen leikkipuistossa. Lainattavat lautapelit sopivat sadepäivien ratoksi.

Perhesauna


Leirintäalueen rantasauna lämpiää sulan maan aikaan. Saunan käytöstä peritään erillinen maksu. Ympärivuotisesti käytössä olevissa mökeissä on jokaisessa oma sauna.

Fat bike


Hossan Lumosta voit vuokrata fat biken sekä talvi- että kesäkäyttöön.

Ota yhteyttä

Haluatko saada lisätietoja yrityksestä ja sen palveluista? Voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella.