Haku

Lähde jännittävälle aikamatkalle Hossan mystiikkaan The Spirit of Hossan kanssa! Ikiaikaiset erätaidot ja Hossan kiehtova historia tarinoineen antavat kehykset mieliinpainuville elämystuokioille. Muinaiset pelit- ja Shamaanin merkki -ohjelmapalvelut soveltuvat ryhmille, esimerkiksi yritysasiakkaille. The Spirit of Hossa toteuttaa myös räätälöityjä eräretkiä yksittäisille asiakkaille ja ryhmille. Kaikki ohjelmapalvelut on saatavissa tilauksesta niin suomeksi kuin englanniksi.


Keskuskatu 16 B 4, 89600 Suomussalmi
Tel. +358 50 536 9476 / +358 040 769 0326 | spiritofhossa@gmail.com


Shamaanin merkki


Shamaanin merkki vie aikamatkalle Hossan historiaan ja sen kiehtoviin tarinoihin. Perinteisten eräruokien kokkaus yhdessä kuuluu olennaisesti tähän kulttuuripainotteiseen ohjelmapalveluun.

Muinaiset pelit


Tuulastus, jousiammunta, karhunkeihästys ja muut ikiaikaiset erätaidot paljastavat ryhmän parhaimman muinaisten pelien osaajan. Rento ohjelmapalvelu sopii niin aikuisille kuin lapsille.

Opastuspalvelut


The Spirit of Hossa opastaa kalastus-, metsästys-, eränkäynti- ja elämysretkiä suomeksi ja englanniksi. Opastuksia toteutetaan kaikkina vuodenaikoina.