Haku

Seipiniemi

Seipiniemessä asuttiin jo kivikaudella ja mystinen muinaisuuden henki on läsnä alueella edelleenkin. Seipiniemessä olet yhtä lähellä luontoa kuin esi-isämmekin. Souda, kalasta, ui, sauno telttasaunassa tai istu vain rauhassa tulilla ja kuuntele kun luonto puhuu sinulle. Seipiniemen jyhkeässä hirsikodassa on tarjolla ruokaa, kahvia, telttamajoitusta sekä vene- ja polkupyörävuokrausta. Tilauksesta myös ruokailut ryhmille ja Shamaanin merkki –ohjelmapalvelu. Voit varata myös vaikka koko savusaunan seurueellesi.

Shamaanin merkki

Muinaiset tarinat ja aidot vanhat esineet johdattavat kiehtovaan Hossan historiaan. Shamaanin merkin kulttuuripainotteinen aikamatka vie aina kivikauden ja Kalevalan tunnelmiin. Hossan historia, mystiikka ja luonto ovat vahvasti läsnä The Spirit of Hossan ohjelmallisessa tarinatuokiossa. Kaiken kruunaa yhdessä tehty perinteinen eräruoka. Shamaanin merkki -ohjelmapalvelu vain ennakkotilauksesta.

Ruokailu- ja ohjelmapalvelut

Luonnon helmassa ruokaileminen on yksi retken parhaimmista hetkistä, varsinkin jos saa istahtaa valmiiseen pöytään. Muutama Hossan yrityksistä on erikoistunut toteuttamaan ryhmille ohjelmallisia ruokailuhetkiä maastossa. Innokkaimmat kokit pääsevät itsekin osallistumaan ruokien valmistukseen. Myös paikalliset kertomukset ja eräperinteet kuuluvat tarinallisiin ohjelmapalveluihin.

Palveluja tarjoavat yritykset


Hossa Travel

Ohjelmapalvelut, Eräopas


Lue lisää

Hossan Luontokeskus

Majoitus, Kalastusluvat, Neuvonta, Vuokraus


Lue lisää

The Spirit of Hossa, Seipiniemi

Ohjelmapalvelu, Majoitus


Lue lisää

Norwide Finland

Ohjelmapalvelut


Lue lisää

Martinselkosen Eräkeskus

Majoitus, Karhunkatselu, Ruokailut, Retket


Lue lisää